POSITIVE MINDS

Mun täytyy myöntää, että alkuvuosi oli hyvin raskas ja negatiivinen mulle. Asioita tapahtui toinen toisensa jälkeen ja vaikka se ei päälle päin näkynyt, tuntui kuitenkin että tietty negatiivisuus ja huono tuuri söi minua. Tuli mietittyä paljon sellaisia asioita, miten meidän satunnaiset valinnat toimia tietyllä tavalla vaikuttavat siihen mistä löydämme itsemme. Näin lyhyesti ilman yhtään yksityiskohtia, mun hyvin läheinen ihminen joutui tappoyrityksen kohteeksi kävelemällä väärässä paikassa väärään aikaan. Onneksi voimme puhua nykypäivänä vain yrityksestä.

Pyydän teiltä pelisilmää, sillä tiedän että monet tutut lukevat näitä mun juttuja. Mä en kirjoita tästä jotta pääsette kyselemään lisää lähipiiriltä, vaan siksi että haluan muistuttaa niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin elämän arvo. Usein tuntuu, että pienet asiat valtaa mielen, ja keskitytään kriiseilemään vaatevalintoja tai liikakiloja peilin edessä. Koko päivä menee pilalle kun aloittaa väärällä jalalla ja onnistuu vielä ärähtämään kumppanille sen väärästä kävelytavasta – tai jostain yhtä yhdentekevästä. On niin helppoa olla vihainen elämälle vääristä korteista ja purkaa omaa oloa eteenpäin. Etsitään ketä osoittaa syyllistävällä sormella helpottaakseen omaa syyllisyyden tunnetta. 

Mä tiedän, että elämä ottaa ja antaa. Parin vuoden sisällä mulla on kuollut kolme isovanhempaa. Kolmet hautajaiset on aika suuri luku niin pienessä ajassa. Yritän kuitenkin miettiä, että samanaikaisesti meidän sukuun on syntynyt kolme uutta pientä ihmettä. Voiko elämällä olla tosiaan sellainen vaaka, joka määrittää miten monta meistä täällä saa samaan aikaan tallustaa? Ajatus on lohduttava, että vanhempi sukupolvi teki tilaa uusille. Jopa hyvin kaunis.


Mä olin alkuvuoden hieman synkässä paikassa. Huomasin miten mun hyvinvointi alkoi kärsiä ja jaksaminen huojui. Kaikki ne ”mitä jos..” -ajatukset veti mua sellaiseen pieneen myttyyn, joka ahdistui ja ahdistui. Oltiin koko ajan kipeinä kotona, ja negatiivisuus veti lisää negatiivisuutta puoleensa.

En tiedä missä kohtaa tuli käännös, mutta yhtäkkiä huomasin että olin päästänyt irti vihastani. Aloin iloitsemaan pienistä asioista, satunnaisista kohtaamisista ja hymyistä kauppareissuilla, valoisuudesta ja lasten hyvistä päivistä. Yksi asia johti toiseen, ja kolmanteen, ja nyt tuntuu että hyvät asiat vetää tosiaan toisiaan puoleensa. Mä voin paremmin henkisesti, ja jaksan siksi arkea paremmin myös fyysisesti.
Mä uskon, että oikea asenne ja ajatusmaailma auttaa mua aina. Vaikka kuinka raskaita vaiheita on, mä psyykkaan itseäni ajattelemalla positiivisesti. Yritän keskittyä siihen, miten onnekkaita me ollaan monessa asiassa. Todella monessa ❤ 

Pidetään huoli läheisistämme, muistetaan kertoa ja näyttää miten arvokkaita he ovat meille! Maailma on vaarallinen paikka hyvillekkin tyypeille.

One thought on “POSITIVE MINDS

  1. Tosi pelottavaa! Nykymaailma on oikeasti tosi pelottava paikka, kun ei tiedä koska joku rysäyttää autolla toista päin. Itse yritän ajatella aina positiivisesti, mutta välillä mieli mustenee, kun ajattelen jotain niin pikkumaista, kuten vatsamakkaroita tai hiusten väriä. Täytyisi enemmän oikeasti ajatella kuinka hyvin meillä täällä on asiat ja olla onnellinen siitä, että saadaan ruokaa. Mukavaa, että voit paremmin ja olet löytänyt ilon ❤

COMMENT

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s